Festes

Festes i Fires

En aquest llistat hi podreu trobar un llistat de les festes més destacades que es celebren a l’Espluga de Francolí. En trobareu de diferents temàtiques, ja siguin gastronòmiques, tradicionals, literàries, festives… Al nostre calendari hi ha senyalades moltes festivitats. N’hem fet un recull de les més destacades perquè conegueu i entengueu millor la nostra història i tradició. Descobriu el nostre municipi a través de les fires i festes!

Gener: FIRA DE SANT VICENÇ I FESTA DE L’OLI. Quart dissabte-  26 i 27 DE GENER DE 2019. Mostra multisectorial, productes de proximitat i esmorzars populars amb oli nou.

FIRA DE L'ESPLUGA.jpg

 

Febrer: CARNAVAL. Gran Rua de les 1000 disfresses, entre d’altres actes festius. DEL 28 FEBRER AL 5 DE MARÇ DE 2019.

CARNAVAL.jpg

 

Setmana Santa: Actes religiosos amb l’actuació dels armats.

ARMATS

 

Abril: FESTIVAL INTERNACIONAL DE NOVEL·LA CRIMINAL EN CATALÀ “El Vi Fa Sang”. DEL 5 AL 7 D’ABRIL 2019.

EL VI FA SANG.jpg

 

Juny: SANT JOAN-23 de juny. Arribada de la Flama del Canigó i tradicional revetlla.

SANT JOAN.jpg

 

Juliol: FESTIVAL RIUBOMBORI. Trobada de músics i cantautors de la Conca de Barberà. Primer dissabte- 6 DE JULIOL DE 2019.

RIUBOMBORI.jpg

 

Juliol: SETMANA DE LA JOVENTUT-DEL 15 AL 21 DE JULIOL DE 2019. Actes festius, esportius, tradicionals i participatius, organitzats pels joves de la vila.

SETMANA DE LA JOVENTUT

 

Juliol: FESTA MAJOR. Darrer divendres. DEL 24 AL 29 DE JULIOL DE 2019. Extens programa d’actes per a grans i petits, amb balls, cercaviles, concerts, cursa atlètica, sardanes, entre d’altres actes festius.

FESTA MAJOR

 

Agost: FESTA DE LA VEREMA D.O. CONCA DE BARBERÀ. Darrer cap de setmana- 31 D’AGOST i 1 DE SETEMBRE 2019. Mostra de vins i caves de la comarca amb degustació i venda. Piada i obteció del primer most.

FESTA DE LA VEREMA.jpg

 

Setembre: Dia 11- DIADA NACIONAL DE CATALUNYA, caminada popular, lectura del manifest i acte institucional.

11 DE SETEMBRE.JPG

 

Setembre: Dia 29 de setembre 2018 – FESTA DE LA CERVESA ARTESANA, tast de cerveses artesanes i productes locals i actuacions musicals. Programa 2a. Fira de la Cervesa Artesana

Festa Cervesa

 

Nadal: Anys parells representació teatral dels “ELS PASTORETS”. Anys senars PESSEBRE VIVENT pels carrers del casc antic.

“Els Pastorets” funcions el 25 i el 29 de desembre de 2018

PASTORETS.jpg