Què fer

Museus i espais visitables

La riquesa històrica i artística de l’Espluga de Francolí es posa de manifest en el gran nombre de museus i espais visitables que recullen una gran diversitat de col·leccions arqueològiques, etnogràfiques i culturals. Podeu trobar més informació sobre els museus i espais visitables de l’Espluga de Francolí fent clic aquí.

MUSEUS I ESPAIS VISITABLES


Un passeig per l’Espluga

Posem a la teva disposició tot el necessari per conèixer els racons més espectaculars de l’Espluga de Francolí i el seu entorn. Una visita al nucli antic del municipi, o bé a tot allò que l’envolta no et deixarà indiferent. Cliqueu aquí i gaudiu d’aquest passeig per l’Espluga de Francolí…

UN PASSEIG PER L'ESPLUGA


Turisme Actiu

Teniu ganes de viure noves experiències, d’evadir-vos i desconnectar de la rutina? A l’Espluga de Francolí hi trobareu una gran varietat d’espais naturals idonis per a la pràctica del turisme actiu i d’aventura: rutes d’espeleologia, recorreguts amb bicicleta o travessies amb cavalls, entre d’altres. Podeu trobar més informació sobre el turisme actiu de l’Espluga de Francolí fent clic aquí.

TURISME ACTIU


Passejades i senderisme

Vine a descobrir i conèixer els magnífics paratges naturals i el ric patrimoni que conforma el municipi de l’Espluga de Francolí i els Boscos de Poblet, a través de la pràctica del senderisme i de la bicicleta de muntanya. Passejades pel bosc, per la muntanya i pels camps de conreu, senderisme i btt, clicant aquí.

PASSEJADES I SENDERISME


Parcs i zones de lleure

L’Espluga de Francolí disposa de zones verdes, parcs i àrees d’esbarjo pel gaudi de tots. A més de les zones verdes que podem trobar repartides per tot el municipi, també té parcs urbans que són espais de tranquil·litat i lleure, Si voleu saber quins són els principals parcs de natura i zones de lleure de l’Espluga de Francolí, podeu clicar aquí.

PARCS I ZONES DE LLEURE


La Comarca

La Conca de Barberà es troba situada ofereix un ventall de propostes i activitats culturals, de natura i d’oci per gaudir d’unes bones vacances en qualsevol època de l’any. Descobreix els voltants de l’Espluga de Francolí i la comarca de la Conca de Barberà fent clic aquí.

LA COMARCA


Information in 4 languages

CATALÀ

L’Espluga de Francolí és a punt de donar-vos la benvinguda. Deixeu-vos guiar pels seus atractius i per la seva gent. Us agradarà. Descarregeu-vos aquí el fulletó turístic en català.

CASTELLÀ

La Espluga de Francolí está a punto de daros la bienvenida. Dejaros guiar por sus atractivos y por su gente. Os gustará. Descargaros aquí el folleto turistico en castellano.

ANGLÈS

Espluga de Francoli is about to welcome you. Be guided by its attractions and its people. You will like it. Download here the tourist brochure in english.

FRANCÈS

Espluga de Francoli est sur le point de vous accueillir. Laissez-vous guider par ses attractions et ses habitants. Vous aimons. Téléchargez ici la brochure touristique en français.